Over mij

Ik ben Kathleen Hendrikx, trotse mama van twee oogappels en afgestudeerd als orthopedagoge. Ik heb tiental jaren vele ervaringen opgedaan in het werkveld.
Op mijn dertigste kreeg ik echter een wake-up call en werd het tijd om mezelf te helpen. Ik stapte uit het werkveld en richtte me jarenlang op mijn herstel van narcistisch misbruik en emotionele verwaarlozing aan de hand van PRI-therapie en het 12-week program en de masterclass van Lisa A. Romano. Het was een moeilijke, intense en levensveranderende weg die elke stap waard was. 
Graag wil mijn opgedane kennis en ervaringen met jullie delen. 
Mijn werk is beïnvloed door Dr. Jonice Webb, Lisa A. Romano, Dr.Patricia Evans, Melody Beattie, Dr. Ross Rosenberg en Ingeborg Bosch. 
Daarnaast zijn er tal van spirituele invloeden waaronder Eckart Tolle, Byron Katie, Louise L. Hay en Abraham Hicks. 

Facebook

Volg Emotank op Facebook en gun jezelf en jouw gezin meer ontspanning, liefde en plezier.

Instagram

Laat je inspireren en stimuleren om van jouw emotionele gezondheid en die van jouw gezin een prioriteit te maken.

YouTube

Kom meer te weten over emotionele verwaarlozing, narcisme en krijg opvoedtips over de emotionele gezondheid van jouw kind.

Mijn verhaal

Ik wens dat ieder kind op deze planeet mag voelen hoeveel hij waard is en dat iedereen mag leren dat hij goed is zoals hij is. We zijn niet stout, noch flink, groot, dik, slank of klein. Laten we gewoon van onszelf houden zoals we zijn.

Als kind en jongvolwassene verachtte ik mezelf. Mijn emotank stond kurkdroog door emotionele verwaarlozing en emotioneel misbruik. Mijn herstel begon wanneer ik leerde dat het niet mijn fout was dat me geen of weinig liefde werd gegeven. Ik was niet langer minderwaardig.
Ik heb geploeterd en ontzettend veel geleerd.

Met deze site wil ik jouw leven en dat van jullie lieve kinderen verrijken. We gaan samen naar de kern: elkaar werkelijk zien, horen en liefhebben.
Ik hoop dat vanuit mijn modder ontelbare, oogverblindende lotussen mogen bloeien en blijven groeien.

Laten we onszelf opladen.

Kathleen Hendrikx